E-mail:Kontakt nüüd      Lauatelefon:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

An toitín é toitín leictreonach? Cé chomh díobhálach atá sé?

Vabastusaeg: 2020-09-14 16:45:08    Löögid: 13

Et asendada sigarette, e-sigaretid on eelised, et " suitsetamine " ja võttes aroom, mis on üha populaarsem inimeste seas.


Uue tootena on e-sigaretil aga palju ebakindlust.Nagu näiteks e-sigareti mõiste ja hindamise ühtlustamata jätmine, tootestandardite ühtlustamata jätmine ja e-sigareti ebastandardne käitumine, kõik need on vaja selgeks teha, ühendada ja standardiseerida.


E-sigareti puhul laske35;39;s anda teile elementaarset teaduslikku populariseerimist, et saaksite paremini aru e-sigareti olemusest.




Kas elektrooniline sigaret on sigaret?


E-sigaretid suitsetavad õli ja hingavad udu välja.Lisaks võimalikule nikotiini sisaldusele on see täiesti erinev kategooria sigarettidest.


Elektroonilise sigareti mõiste:


E-sigareti on selline elektrooniline sigaretitoode, mis muudab vedela sigaretiõli auruks pihustamise teel.See erineb igost, sest see ei põle madalate temperatuuridega, nii et tegelikult on kaks tüüpi erinevad.


E-sigareti koostis on järgmine:


Elektroonilised sigaretid on protsessor, mis pihustab vedelikku kõrge temperatuuriga.E-sigareti õli koostis on võti.Elektrooniline suitsusuits koosneb nikotiinist, maitsest ja lõhnaainetest ning PG/VG-st.




PG (propüleenglükool): FDA määratleb selle " inimese keha jaoks üldiselt ohutu " Jah.See on tubaka essentsi kandja ja võib suurendada sigaretiõli maitset.Pärast kuumutamist tekitab see väikese koguse udu, mis tekitab kurgulöögi tunde.


VG (taimne glütseriin või glütserool): laialdaselt kasutatav tooraine igapäevaelus.VG vastutab tootmise eest " udu " See on küpsetusõlis.


Vürtsid ja maitsed: sisuliselt toidu maitsed ei ole mõju inimkehale.


Kas elektrooniline sigaret on ohtlik?




Eespool nimetatud tööpõhimõte ja koostise sissejuhatus, me jõuame järeldusele, et nikotiin on kahjulik inimkehale elektroonilises sigaretis.


Nikotiin on peamine põhjus, miks me suitsetame.Kui me suitsetame sigarette, siis kõige kahjulikumad meie tervisele on süsinikmonooksiid ja tõrv ning need kaks e-sigarettide komponenti ei ole kättesaadavad ja neid ei toodeta töötamise ajal.


Aga nikotiin ei ole mingil juhul ohutu.Lühike ajavahemik ja suured nikotiini annused (üle 50mg) on piisavad, et inimesed oksendaksid, iiveldaksid ja isegi ohustaksid oma elu.Kuid seni, kuni annus on ohutus vahemikus, on nikotiini mõju inimkehale väga väike.


Kas e-sigaretid võivad toota kahjulikke aineid?


Orgaanilise aine pürolüüsi reaktsioon nõuab umbes 700-800 kraadi temperatuuri ning sigarettide otsene põlemise temperatuur on üle 800 kraadi.Seetõttu põhjustab sigarettide suitsetamine uusi ohtlikke aineid.Kuid tavaelektroonikasigarettide maksimaalne temperatuur on 300 ja 400 kraadide vahel, mis on kaugel lõhustumise tingimustest.


Standardsed e-sigaretid ei saa aidata sõltlastel liigselt suitsetamisest loobuda, vaid ka muuta oma elu tervislikumaks.


Soovitage teile

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Kõik õigused kaitstud.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.