E-mail:Kontakt nüüd      Lauatelefon:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Anailís ar mhargadh nua tobac sa tSeapáin agus sa Chóiré Theas 2

Vabastusaeg: 2020-10-14 14:06:58    Löögid: 18

Korea: Tobacco on kõrge hinnaga ja KT & G eesmärk on laiendada oma ülemaailmset HNB äri

Reguleerimise seisukohast rakendab Lõuna-Korea aktiivselt tubaka kontrollimise poliitikat, nagu näiteks hoiatuspiltide sisu ja suuruse standardimine sigaretipakkidel.Erinevalt Jaapanist lubab Lõuna-Korea elektrooniliste atomiseeritud sigarettide müüki ja juhib turu suunda range regulatsiooni kaudu.  

Maksu osas on Lõuna-Korea võtnud ka mitmeid meetmeid, et kehtestada elektroonilistele atomiseeritud sigarettidele kõrgem maks, tõstes HNB kuni 90% maksumäära traditsiooniliste sigarettide maksumäära, lootes saavutada tubaka kontrolli eesmärki.

Ettevõtjate seisukohast on KT & G mõistab toodete diferentseerumist pideva sõltumatu teadus- ja arendustegevuse kaudu ning püüab aktiivselt teha koostööd ERK-ga sel alusel, et paremini rahuldada tarbijate nõudlust toodete täiendamise kaudu, kiirendada HNB ülemeremaade müügikiirust ja saavutada parem areng käsikäes.

Reguleerimine ja maksustamine kui reguleerimise, innovatsiooni ja diferentseerimise lähtepunkt, et edendada tööstuse arengut

Valitsuse ja35;39 seisukohast on oluline kiirendada e-sigareti reguleerimise ja maksusüsteemi täiustamist. Regulatiivse poliitika kohandamisega ei saa see mitte ainult noori meelitada, vaid ka saavutada eesmärki soodustada suitsetamise asendamist.  

Mõistliku maksumäära kehtestamisega saab tubaka maksutulu stabiliseerida, samas kui tubaka üldist tarbimist on võimalik vähendada.  

Sõltumatu teadus- ja arendustegevusega seotud innovatsiooninurk, et saavutada toodete eristamine, rahuldada erinevate tarbijate nõudlust, mitte ainult ei saa aidata juhtivas tugevas keskkonnas tegutsevatel ettevõtetel saavutada läbimurret kohaliku turu toimimises,Samuti võib suurendada oma uute tubakatoodete rikkust turul ja küpsust, kiirendada populariseerumist ja lõpuks mõista uut tüüpi tubakaturu ülemaailmset kiiret arengut.


Järgmine: Mis on PMTA?

Soovitage teile

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Kõik õigused kaitstud.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.